Viessmann - oficjalny partner skijumping.pl Lotos - oficjalny sponsor skijumping.pl
Czwartek, 22 listopada 2007, 13:00

Recenzja Deluxe Ski Jump 3

Deluxe Ski Jump 3
Deluxe Ski Jump 3
fot. mediamond.fi

Deluxe Ski Jump 3 trafiło na komputery kibiców skoków narciarskim pod koniec 2004 roku. Poprzedniej zimy autor dokonał jednak istnej rewolucji wprowadzająć do DSJ3 możliwość gry on-line z graczami z całego świata. Poniższa recenzja została napisana ze szczególną myślą o tych, którzy jeszcze nie mieli przyjemności zagrać w Deluxe Ski Jump 3 w wersji multiplayer, a także tych, którzy o DSJ słyszą pierwszy raz.

Deluxe Ski Jump - niewielu jest zagorzałych kibiców skoków narciarskich - którzy chociażby raz w życiu nie zasmakowali frajdy jaką daje ta gra. DSJ bił w czasach Małyszomanii (o ile można w ogóle powiedzieć, że ta się skończyła) rekordy popularności, tym większe im dalej lądował nasz Orzeł z Wisły. W "Małysza" (bo tak też nazywano Deluxe Ski Jump) grali wszyscy, niezależnie od wieku - zarówno starsi jak i młodzi, i wszędzie - w pracy, w szkole na lekcjach informatyki, w każdej chwili wolnego czasu, często z szerokim gronem znajomych, przyjaciół lub rodziny. DSJ przez lata ewoluował, Jussi Koskela, autor gry udoskonalał swoje dzieło, wprowadzał wiele nowości, rozwijał grę tak, aby rozgrywka była coraz ciekawsza. W końcu nadszedł czas na prawdziwą rewolucję, przed trzema laty pojawił się Deluxe Ski Jump 3 charakteryzujący się trójwymiarową grafiką, godny następca DSJ2. Wszystko, co porywało nas w starszej wersji gry znaleźliśmy także w nowej jej odsłonie, ta sama grywalność, ten sam dreszczyk emocji podczas każdego skoku, dokładnie to samo "coś", co nie pozwalało oderwać się od komputera przez długie godziny.

DSJ3To, co podbiło serca graczy w DSJ to prostota sterowania. Wystarczy trafić w próg, szybko i umiejętnie ułożyć się w powietrzu a później bezpiecznie wylądować. Jednak wszyscy, którzy kiedykolwiek mieli okazję zmierzyć się z DSJ, wiedzą, że sztuka dalekiego latania jest dużo trudniejsza i bardziej wysmakowana. Aby szybować najdalej nie wystarczy po prostu klikać myszką, należy mieć przede wszystkim idealny timing na progu, ale także „wrodzone czucie lotu". Dojście do perfekcji wymaga wielu poświęceń, cierpliwości i mozolnego treningu, niełatwo jest być czołowym skoczkiem w rankingach DSJ. Oczywiście nie bez wpływu na nasz skok pozostają warunki wietrzne, przednie podmuchy pozwolą nam szybować jeszcze dalej.

Jeśli chodzi o rozgrywkę, gracz ma do wyboru całą gamę różnego rodzaju trybów gry, od zawodów indywidualnych, poprzez drużynowe, trening, a na grze on-line kończąc. W każdym przypadku możemy wybrać skocznie (spośród 32) na jakich chcemy startować oraz scenerię (letnią lub zimową), wzbogacić rozgrywkę o rundę kwalifikacyjną, włączyć opcję oglądania skoków komputerowych rywali. Możliwości jest sporo, ale poznanie wszystkich trybów i opcji gry nie jest wcale trudne ani też długotrwałe, menu gry jest bardzo intuicyjne a wszystkie ustawienia dobrze opisane. Oprócz tego, gra może automatycznie zapisywać powtórki naszych rekordów, możemy je później odtwarzać wielokrotnie z poziomu gry. Oglądać możemy także ściągnięte z Internetu skoki najlepszych graczy DSJ3, powtórkę można zwolnić, co pozwala uczyć się nam od najlepszych.
DSJ3Każdy posiadacz DSJ może stworzyć swojego wymarzonego skoczka ustalając kolor jego kombinezonu, kasku, rękawic, nart, wiązań, butów a nawet gogli. Co więcej, gracz ma możliwość dopasowania czułości myszki do swojego stylu gry (mniej lub bardziej dynamicznego).

Absolutną nowością w Deluxe Ski Jump 3 (v.1.5.0.) jest tryb gry on-line wyczekiwany przez fanów od niepamiętnych czasów. Trzeba przyznać, że rozgrywka multiplayer z graczami z całego świata została naprawdę bardzo dobrze przemyślana i dzięki temu sprawia uczestnikom niesamowitą frajdę. A amatorów (jak również profesjonalistów) skokowego szaleństwa można spotkać na serwerach gry o praktycznie każdej porze dnia i nocy, nawet długo przed tym jak zmagania w Pucharze Świata rozpoczną najlepsi skoczkowie świata. Podczas turniejów już teraz (koniec listopada) liczba uczestników często przekracza 30, co powoduje, że walka jest bardzo zacięta i trzeba się mocno starać, aby zająć czołową lokatę, konkurencja jest bardzo duża i wymagająca. Jussi Koskela zapowiedział, iż już wkrótce pojawi się nieco uaktualniona wersja DSJ, która jeszcze udoskonali rozgrywkę on-line i da fanom garść nowych możliwości. Aby zapewnić graczom odpowiednią jakość gry w Internecie, opcja multiplayer jest płatna (można wykupić ją na trzy miesiące bądź na rok), ale w zamian dostajemy możliwość wyboru spośród kilkunastu rodzajów rozgrywek, turniejów (dla początkujących, dla weteranów, dla miłośników skoczni mamucich i także tych mniejszych obiektów itp. itd.). Jednorazowo w tego typu zabawie może rywalizować nawet 100 graczy. Smaczku rywalizacji w Internecie dodaje aktualizowany na bieżąco ranking każdego skoczka, dobre miejsce w konkursie to szansa na otrzymanie dodatkowych punktów, słabe oznacza odjęcie kilku oczek. Generalną klasyfikację można zobaczyć na stronie Mediamondu, producenta gry. Z przeciwnikami rywalizujemy więc nie tylko w poszczególnych, konkursach, pucharach, turniejach (odbywających się regularnie, kilka razy w tygodniu!) lecz także w rankingu wszechczasów. Podczas gry on-line nawet najwięksi rywale nawzajem się dopingują i gratulują sobie zwycięstw. Zabawa multiplayer to najlepsza okazja by porównać swoją formę i skoki w podobnych warunkach z zawodnikami z całego świata. Ale uwaga! To niesamowicie wciąga!

DSJ3Grafika, podobnie jak dźwięk, odgrywa marginalną rolę w Deluxe Ski Jump 3, jest staranna, ale fajerwerków pod skocznią nie zobaczymy. Model skoczka, a także sama skocznia i jej otoczenie zostały bardzo uproszczone, ale nikomu zdaje się to nie przeszkadzać, wyobraźnia gracza stanowczo wystarcza, aby zatrzeć nieco surowy wygląd gry.

Deluxe Ski Jump 3, podobnie jak jej poprzedniczka nie jest grą darmową, za możliwość cieszenia się pełnowartościową kopią DSJ należy zapłacić. Nie jest to oczywiście cena wysoka, 8.5 Euro +VAT (ok. 36zł z VAT) to kwota, jaką zdecydowanie warto zapłacić za pełną wersję gry. Nie kupujemy jednak kota w worku, zanim zdecydujemy się wydać pieniądze możemy DSJ3 przetestować, ze strony autora można ściągnąć próbną wersję gry demonstrująca potencjał DSJ. Jeśli zdecydujemy się na zakup, w prezencie dostaniemy miesięczny klucz na dostęp do rozgrywki multiplayer z graczami z całego świata. Po miesiącu, jeśli zabawa on-line nam się spodoba, będziemy musieli zapłacić dodatkowe 8.5 Euro + VAT za przedłużenie subskrypcji gry on-line o trzy miesiące oraz 16.90 Euro + VAT za roczny (360 dni) dostęp do opcji multiplayera. Jeśli gra w Internecie nie będzie nas bawiła, to w dalszym ciągu możemy wspólnie ze znajomymi pograć przy jednym komputerze, rozrywka na najwyższym poziomie gwarantowana!

Podsumowując, Deluxe Ski Jump 3 to pozycja obok której nie można przejść obojętnie. DSJ3 to gra na długie zimowe wieczory gwarantująca zawsze świetną zabawę zarówno indywidualną jak i w szerszym gronie z przyjaciółmi, ale także fanami skoków z całego świata! Wady? Praktycznie brak. W tę grę trzeba zagrać i wszystkim, którzy jeszcze nie mieli kontaktu z DSJ3 (są tacy?!), zaleca się jak najszybsze zapoznanie się z grą. Po prostu, warto!

Kod rejestrujący grę jak i klucze pozwalające na grę on-line można zamówić na stronie www.mediamond.fi. Na tej samej stronie każdy chcący przetestować grę ma możliwość pobrania darmowej wersji demo DSJ3.

Ściągnij wersję próbną DSJ3 już teraz klikając TUTAJ >>
Aby zamówić pełną wersję DSJ3, z możliwością darmowej gry w Internecie przez 30 dni, kliknij TUTAJ >>

Paweł Guzik, źródło: Informacja własna
oglądalność: (255364) ilość komentarzy: (187)


Komentarze
Legenda kolorów użytkownika:
szary-niezarejestrowany, niebieski-zarejestrowany, czerwony-administrator.
Jakub Król (*133.biznes.mm.pl)
27 stycznia 2014, 17:08

dsj3

Nie mogę sobie pobrać pełnej wersji wpisuje różne kody usuwam program który trzeba i nic jak mam ściągnąć pełną wersję
PRZEMEK (*n68.neoplus.adsl.tpnet.pl)
25 marca 2010, 18:52

DFHFHYYT

DRYHDRYHHHHHHHEAWE
sese (*138.neoplus.adsl.tpnet.pl)
22 marca 2010, 15:25

super skoki

super się skacze na skoczni w japoni i w filandiji .teraz trzeba poskakać drużynowo.
Zioom (*80.grybow.net.pl)
18 marca 2010, 22:07

Deluxe

Tomasz ma racje działa ta stronka pozdro dla Tomka
kewin (*193.neoplus.adsl.tpnet.pl)
18 marca 2010, 21:41

większe skocznie

Dlaczego nie ma większych skoczni?Chcę dalej polatać
Jacub (*221.kalisz.mm.pl)
09 marca 2010, 12:20

-

Są może gdzieś wiatry do DSJ3 1.7 czekam na odpowiedz.
SKOCZEK (*184.neoplus.adsl.tpnet.pl)
07 marca 2010, 21:03

-

W OSTATNIM NIEZBĘDNIKU PEŁNA WERSJA DSJ3 1,7
sebek (*238.neoplus.adsl.tpnet.pl)
07 marca 2010, 08:37

fajna gra

ta gra jest bardzofajna bardzo dobra gra
yo (*190.range217-43.btcentralplus.com)
27 lutego 2010, 23:42

-

dlatego że żaden nie dżiałą
palel47 (*213.192.84.71)
25 lutego 2010, 18:59

rekordy

pobiłem globalny rekord na szwajcarii w wersji 1.0
http://www.youtube.com/watch?v=Ucze7hc0HNE

na Kanadzie drugi w 1.0

http://www.youtube.com/watch?v=eDH7OiufCOA

1.0 to najlepsza wersja DSJ 3 :)
tomek (*94.254.191.10)
23 lutego 2010, 17:46

-

kupiłem gazete z pełną wersią delux ski jump 3 ale nie ma tam żadnego zawodnika i drużyny.Skąd mam ich wziąz
Sawyer1997 (*y74.neoplus.adsl.tpnet.pl)
23 lutego 2010, 16:09

Gra online

Jak grać online.?
Pimpek (*226.neoplus.adsl.tpnet.pl)
21 lutego 2010, 13:48

Drużyny Olimpijskie do DSJ !!!

Witam!
Jeśli ktoś chce pliki z drużynami olimpijskimi do DSJ 3.1.7 (w starszych też działa), to pisać na: pimpek.bstok@gmail.com. Wysyłam każdemu kto się zgłosi :)
URNWE TOMEK (*y63.neoplus.adsl.tpnet.pl)
19 lutego 2010, 10:28

SKOCZNIE

CZY W KOŃCU BENDE MIAŁ WIĘCEJ SKOCZNI?
justyn (*166.neoplus.adsl.tpnet.pl)
14 lutego 2010, 00:39

Brawo Adam Małysz

Kolejny olimpijski medal!
rafał (*158.net.zeork.com.pl)
13 lutego 2010, 09:37

prosze

jak można zagracz i jak się zarejstrowacz
domel (*420.xdsl.centertel.pl)
01 lutego 2010, 11:50

...

Ja czasami jestem na niewidocznym. Tak ze pisz do mnie jak bedziesz mógł.
domel (*420.xdsl.centertel.pl)
01 lutego 2010, 11:45

...

Autor bobek. Mam do ciebie prozbe. Mzesz sie ze mną skontaktowac w sprawie gry DSJ3, bardzo prosze mój nr. GG:19655644.
rozmaryn (*136.dynamic.gprs.plus.pl)
31 stycznia 2010, 18:35

Kod

A czy są następujące możliwości:
Jestem zarejestrowany jako Stefan Klosinski. A chciałbym jako ja. Czy to jest darmowo możliwe aby mieć swój klucz. I czy jest darmowy kod subskrypcji do gry online? Jeżeli ktoś zna odpowiedź pisać
Mateusz (*249.adsl.inetia.pl)
31 stycznia 2010, 11:16

jak?

jak zarejestrowac gracza zaby moglem skakaci w online jak jes klucz bardzo prosze o pomoc odzwiencz sie:)do dsj3 wersja 1.5.0:)
rozmaryn (*224.dynamic.gprs.plus.pl)
29 stycznia 2010, 20:54

Kod

Hmmm.. zastanawiam się skąd wziąć kod subskrypcji do dsj3 v. 1.7.0 klucz mam , lecz kodu subskrypcji nie. Jeżeli ktoś coś wie pisać.
sebastianek004 (*188.146.224.110.nat.umts.dynamic.eranet.pl)
25 stycznia 2010, 14:50

pełna wersja

czy ktoś ma do sprzedania pełną wersje dsj3 proszę o kontakt dzięki
barani (*-47.dynamic.gprs.plus.pl)
25 stycznia 2010, 10:02

rrrr

ja na japoni poszłem 280
:( (*127.neoplus.adsl.tpnet.pl)
21 stycznia 2010, 20:29

kod do dsj

zaden kod nie działa
Ziomek (*t91.neoplus.adsl.tpnet.pl)
19 stycznia 2010, 19:34

-

ja mam dsj3 pełną wersje ale jej nie dam bo mi sie nie chce
piotr (*r82.internetdsl.tpnet.pl)
17 stycznia 2010, 19:05

hej

pomuszcie
mat (*251.neoplus.adsl.tpnet.pl)
16 stycznia 2010, 18:06

pomóżcie mi

jakie jest imię użytkowania
hitman2 (*188.147.16.34.nat.umts.dynamic.eranet.pl)
13 stycznia 2010, 13:28

re;

Siema mozecie napisac klucz;-[ bardzo proszę!
pawel (*-83.myslenice.net.pl)
12 stycznia 2010, 19:05

-

czy jest edytor wiatru do dsj 3 1.7.0 czy nie
damian200692 (*c21.neoplus.adsl.tpnet.pl)
10 stycznia 2010, 21:44

-

co trzeba w pisać jak jest osoba rejestrująca się prosze o pomoc
luk (*108.neoplus.adsl.tpnet.pl)
10 stycznia 2010, 11:44

skoki

ŁADNA GRA NO I KAMIL SKACZE DALEKO NAWET POBI LGREGORA W SKOKU
pelinx (*-16.dynamic.gprs.plus.pl)
07 stycznia 2010, 21:30

-

świetne
rafał (*-65.ssp.dialog.net.pl)
07 stycznia 2010, 09:53

skoki

czemu nie mam więcej skoczni i zawodników w tej grze
19luksio10 (*634.toya.net.pl)
04 stycznia 2010, 07:42

dssdsd

sdsdsdsdsd
kamil (*127.adsl.inetia.pl)
03 stycznia 2010, 16:03

skoki

kamileczek
varior (*188.33.147.54)
03 stycznia 2010, 11:43

symulator wiatru do dsj

tak wielu z was nazeka na brak symulatora wiatru w dsj .....-wiecie co? pokombinujcie tak jak ja,,,,,,,jesli w trakcie skokow chcecie miec wiatr pod narty..poprostu ..esc-klik-wejdz w ustawienia,i kombinujcie suwakiem czulosci myszy.wiezcie -pomaga-skacze nawet 300
szymomn (*116.neoplus.adsl.tpnet.pl)
01 stycznia 2010, 09:21

lol

jak grac online mi pisze ze konto zostało zablokowane a jeszcze w to niegrałem pomóżcie proszę
Kubabaj (*169.adsl.inetia.pl)
30 grudnia 2009, 17:14

kamera

siema
dopiero zaczynam w to grac i juz widze ze jest naprawde swietna
mam do was pytanie: z jakiej kamery najczesciej korzystacie przy skakaniu? mam maly dylemat i nie moge sie do konca zdecydowac na jedną najlepszą. z gory dzieki
Kamilooo100 (*177.neoplus.adsl.tpnet.pl)
25 grudnia 2009, 13:03

:)

Ostatnio skoczyłem ponad 310m
llllooo (*254.adsl.inetia.pl)
24 grudnia 2009, 13:54

ds

ej niewiecie jako sie instaluje skoczni?
peciu (*188.33.78.166)
23 grudnia 2009, 23:11

DSJ3 1.7.0

kontakt zemną to GG 10408436
sdg (*10.111.110.76)
23 grudnia 2009, 20:25

klucz do dsj3 v 1.7.0

proszę o klucz do dsj3 v 1.7.0
22 grudnia 2009, 13:38

gra mergonem

mergonnem to fajna cgra od 10 lvl można zmieniac ubrania i od 20,30,40,50,60,70,80,90,100 nalepżym graczem jest thinker a drugi czahir i trzeci jest aldi.Aldi ma straszny struj a thinker fajny thinker ma 500 lvl a aldi 221 i czahir ma 301 lvl margonem jest fajne grajcie w margonem i zrubcie sobie konta i expcie na www.margonem.pl ja mam 60 lvl i mam unikaty i jeden heroiczny jest jeszcz legenda legenda to najlepża broń tylko od 100 lvl można mieć legende grajcie w margonem ja mam 12 lat bo w mergonem gram już 12 lat no może 9 lat ale myśle że 12 lat grajci w margonem na www.margonem.pl nie zapomnijcie muwie wam
miś michał (*173.neoplus.adsl.tpnet.pl)
22 grudnia 2009, 13:24

skoki

kto wie że na filandi jest najlepża skocznia i że na włochach fajnie się skacze
anonim (*128.neoplus.adsl.tpnet.pl)
20 grudnia 2009, 13:17

-

gracie na trainerach
K................:0) (*l10.internetdsl.tpnet.pl)
20 grudnia 2009, 12:36

-

aja 315
kolo (*b42.neoplus.adsl.tpnet.pl)
17 grudnia 2009, 10:06

fałsz

to wszystko to bzdura
Jaro23 (*161.adsl.inetia.pl)
15 grudnia 2009, 14:40

ja

lubie skakac
hserthsrhrshst (*101.sta.asta-net.com.pl)
29 listopada 2009, 14:33

-

To wszystko nie dziala
john (*161.skarzysko.vectranet.pl)
28 listopada 2009, 15:10

-

ta gra jest do d
jarko (*192.168.8.104)
21 listopada 2009, 21:29

POMOCY

Mam takie pytanie. Chcę zamówić klucz do DSJ 3 tylnko nie wiem jak . Czy ktoś mógłby mi pomóc ? - proszę o kontakt : gwiazdy1000new@wp.pl
Dam...s (*192.168.0.68)
11 listopada 2009, 14:31

PISAC DO MNIE

2117857 PISAC DO MNIE TO WAM POMOGĘ !
marchewka18 (*162.net.pbthawe.eu)
06 kwietnia 2009, 20:21

-

klosinski nie działa
mlody (*yl5.neoplus.adsl.tpnet.pl)
31 marca 2009, 21:50

-

a ja skoczylem 313 bez zadnych kodow
skooczek (*104.neoplus.adsl.tpnet.pl)
26 marca 2009, 12:35

do Przemosa

A Ty chcesz mieć legala czy jak , bo nie wynika to z postu ? Jeśli nie , to parę postów temu Dsj3 pisał o tym = jeśli legala to tu masz moje gg 10458915
Pozdrawiam
(*205.adsl.inetia.pl)
25 marca 2009, 17:40

-

mam dopiero 4 skocznie
(*205.adsl.inetia.pl)
25 marca 2009, 17:38

-

prosze o klucz do gry delux ski jump 3 wersja.v.1.7.0plis wpisywac do komentazow . napisac tak mateusz to jest i teraz wpisac klucz ok plis
Przemos (*249.neoplus.adsl.tpnet.pl)
25 marca 2009, 10:03

pomocy!!!!!

słuchajcie miewiem jak zarejestrowac te skoki w MEDIAMOND pomuszcie prosze
(*179.adsl.inetia.pl)
19 marca 2009, 16:01

-

błągam piszcie:2426146:(
DSJ (*o84.neoplus.adsl.tpnet.pl)
15 marca 2009, 20:20

-

dzieki chłopaki wszystki mi ładzia jak nalezy... ale trochu sie przycina..
(*236.neoplus.adsl.tpnet.pl)
15 marca 2009, 05:53

-

oglądata fikoły czy gracie w małysz na kucka
(*236.neoplus.adsl.tpnet.pl)
15 marca 2009, 05:51

-

pierwsze koty do budy
(*236.neoplus.adsl.tpnet.pl)
15 marca 2009, 05:50

-

co za szaiz
Roman (*80.50.236.246)
15 marca 2009, 00:17

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Błagam pomuzcie czemu po rejstracji dsj jak che sobie zagrac puchara wywala mi do windowsa z takim komuniktaem inwaild file ; Data Files/Hills/Hill05-hs146.hil za kazdym razem nawet gdy inna skocznie właczam Pomocy Błagam
Markus (*235.neoplus.adsl.tpnet.pl)
14 marca 2009, 19:14

DSJ 3

Ja w dsj 3 skoczylem 303m bez hackow i modow !
mar (*240.neoplus.adsl.tpnet.pl)
13 marca 2009, 17:10

-

jak wgrac zawodników do dsj? mam ich na pliku ale co dalej? błagam odpiszcie
skooczek (*z81.neoplus.adsl.tpnet.pl)
12 marca 2009, 11:29

jak kupić ...

Mam pytanie . Jak mogę wykupić sobie ten klucz powiedzmy na rok ale nie przez Paypal ? ?
Jeśli znacie jakąś inną możliwość - dajcie znać .
Pozdrawiam
Ps: moje gg 10458915
skooczek (*z81.neoplus.adsl.tpnet.pl)
11 marca 2009, 23:06

ciekawe

Ludzie ! Przecież te rekordy na Dsj 3.1.7 to jakaś paranoja :/
Ci , którzy je ustanawiali , musieli mieć wiatry przynajmniej po 5- 6 m/s :/
Ja już mychę starłem na blacie stołu - tylko mi przyciski zostały ...
Nie wiem jak Oni tego dokonali....
dudek (*214.neoplus.adsl.tpnet.pl)
07 marca 2009, 14:20

-

gdzie można grać z kimś nba internecie?
mateo mateusz (*125.internetdsl.tpnet.pl)
26 lutego 2009, 11:06

-

adresem całej sieci lokalnej. Ewentualne cofnięcie blokady może nastąpić jedynie w przypadku, gdy winny użytkownik zaprzestanie szkodliwych działań na forum.
9. Redakcja nie odpowiada za treści i opinie prezentowane przez użytkowników forum. Jeśli wypowiedzi naruszają prawo, ich autorzy mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.
Łukasz (*192.168.6.10)
23 lutego 2009, 21:12

Pomuż Plisek

Pomużcie Jak Pobrać Bez Wirusa Dsj 2 Powiedzcię pliiiiiiiissssssssssssssssss
Łukasz (*192.168.6.10)
23 lutego 2009, 21:08

Wirus

Pobrałem Dsj2 I Wirus Był Dziadostwo
DSJ3 (*-20.is.net.pl)
21 lutego 2009, 09:46

Kodzik

to wiesz co... najpierw wpisz kod do gry jak nie wejdzie dawj wyjscie w grze! nie minimalizacja ... i usuń to re.. cos tam w notatniku pisze i proboj mi weszlo za 2 razem :)
(*r60.neoplus.adsl.tpnet.pl)
20 lutego 2009, 23:56

-

nic mi nie działa
gregor schlierenzauer (*170.internetdsl.tpnet.pl)
07 lutego 2009, 09:44

działa

kod rejestracyjny stafan klosinski dziala jupiiii supcio
swiezak92 (*-91.chelm.mm.pl)
06 lutego 2009, 22:09

PIERWSZY WYŁĄCZNIE DRUŻYNOWY TURNIEJ DSJ3

dsj3team.ubf.pl rejestrujcie się
marek>>>>> (*119.neoplus.adsl.tpnet.pl)
05 lutego 2009, 10:31

key

niema go ?
daniolllllll (*-94.olsztyn.mm.pl)
31 stycznia 2009, 15:39

rozmowa

pomozecie podjcie klucz do dsj3 prosze bo ine ni dzialja
29 stycznia 2009, 21:01

nie moge zdobyć klucza a jestem zajestrowany

jestem bardzo zły, bo nie mogę odblokować wszystkich plansz
odblokójecie mi je!
mój e-mail 111111111111111111.pl@amorki.pl
klimad (*134.ski.vectranet.pl)
27 stycznia 2009, 19:23

skoki

Niestety w wersji 3v1.7 nic nie dział próbowałem na różne sposoby może ktoś ma jakiś pomysł
(*e24.neoplus.adsl.tpnet.pl)
25 stycznia 2009, 17:33

-

jak to uruchomić ?
Damian (*192.168.0.68)
22 stycznia 2009, 08:56

HEEE

Panie ''Adamie'' :P a osoby rejestrujacej ''PAN'' nie podał xD
Kowal (*190.neoplus.adsl.tpnet.pl)
19 stycznia 2009, 19:25

Kowal

Zapraszam na turniej DSJ3 :
www.dsj3newtour.tnb.pl (rejestracja imieniem i nazwiskiem czynnego skoczka)
PS:przed rejestracja zapoznaj sie z Lista Startowa
dsj3.com.pl (*155.chello.pl)
18 stycznia 2009, 16:07

Topic

Zapraszam do turniej DSJ3 -> www.dsj3.com.pl!
zar19 (*at3.ekspres.net.pl)
17 stycznia 2009, 22:00

-

Proszę Was, podajcie prawidłowy klucz do DSJ3 v1.7.0 moje gg 10790461
(*81.219.189.9)
09 stycznia 2009, 19:11

-

to proś dalej -.-
miza (*h77.neoplus.adsl.tpnet.pl)
08 stycznia 2009, 17:16

-

słaba gra ciągle ci zawodnicy sie przewracaja nic ciekawego
kubbbba (*h45.internetdsl.tpnet.pl)
06 stycznia 2009, 15:19

scjk

dc
KLEJU SZCZECIN 2009 (*192.168.9.8)
06 stycznia 2009, 11:22

-

Witam czy w wersji1,7 da rade pobić te wielkie rekordy? bo wydaje mi sie ze najnowsza wersja jest bardzo realna i dużo trudniejsza, przy cięzkich wiatrach ciężko coś dobrego skoczyć, w poprzedniej v1,6 duzo latwiej było oddawac bardzo dlugie skok i jeszcze jedno czy w nowej wersji da sie latac gibonem , mi z trudem przychodzi to ustawienie zawodnika---prosze o opinie znawców tematu ;-)
karol2143 (*122.internetdsl.tpnet.pl)
04 stycznia 2009, 10:54

re

piście na gg pod nr. gg 7983057
joza666 (*i-1.eranet.pl)
04 stycznia 2009, 00:05

elo

danielu zrobiłem tak jak powiedziałeś...wszystko na świeżo...i dalej nic...mam XP...wersja dsjtów3 1.7.0.
Jeśli miałbyś jeszcze coś zaradnego to czekam na odzew...pzdr:>
joza666 (*j-2.eranet.pl)
03 stycznia 2009, 20:25

elo

ja to wogóle nie mam tego całego "user files" plik regisrtation znajduje sie w dokumentach/dsj 3/registration....gdy zainstalowałem dsjota nie było tam żadnego pliku...zrobiłem co trzeba w notatniku i nic...niewiem co robić...licze na pomoc...gg:3198107...thx
sad (*207.neoplus.adsl.tpnet.pl)
03 stycznia 2009, 18:55

-

Witam. Na początku w ogóle nie miałem tego pliku. Dopiero gdy wpisałem tego Stefana i mi wywaliło błąd to ten plik się utworzył, więc go usunąłem i spróbowałem jeszcze raz i to samo. Da się z tym coś zrobić, bo chciałbym sobie pograć w tą grę.
dudus (*oj4.neoplus.adsl.tpnet.pl)
02 stycznia 2009, 12:19

-

błagam dajcie mi prawidłowwy kod do dsj 3 v 1.7.0 moj email dawidduda33@interia.pl
adrian (*s14.ezbit.pl)
31 grudnia 2008, 18:08

kod do dsj3

kod do dsj3
pawel (*-77.cust.tele2.pl)
31 grudnia 2008, 11:16

klucz

proszę o klucz do dsj3 wersja 1.6.5 z góry dziękuje, moje gg to 3969462
Kaczy93 (*124.toya.net.pl)
29 grudnia 2008, 23:00

Skoczkowie do DSJ 3

Wchodzisz w moje dokumenty/Deluxe Ski Jump 3/User Files i podmieniasz plik Ski Jumpers ;)
rafal (*m42.neoplus.adsl.tpnet.pl)
29 grudnia 2008, 19:28

dsj

Mam prośbę ,czy mógłbyś mi napisać gdzie wkleić ten plik z tymi 91 skoczkami ,bo nie wiem .
Kaczy93 (*124.toya.net.pl)
29 grudnia 2008, 15:06

Skoczkowie do DSJ 3

Przedstawiam Wam zestaw 91 skoczków startujących w Pucharze Świata. W każdym kraju znajduje się ilość skoczków równa aktualnej kwocie startowej + 1 rezerwowy skoczek. Wśród skoczków znajdują się tylko Ci, którzy mają prawo startu w PŚ, tj. posiadają punkty z Pucharów Kontynentalnych z ostatnich 2 lat (oczywiście mogą się znaleźć jakieś błedy...). Kombinezony zawodników stworzyłem w barwach narodowych.

www.megaupload.com/pl/?d=2VJH36FB

PS Później może zrobię skoczków Pucharu Kontynentalnego ;)
piorunpower (*192.168.9.8)
29 grudnia 2008, 10:41

-

jak uzyskiwac 20 za styl ?
kamas91 (*116.elpos.net)
24 grudnia 2008, 21:10

DSJ 3 1.7

Wy też tak macie że skoczkowie z wersji poprzednich nie chodzą wam w dsj 3 1.7.
pustelnik (*131.klc.vectranet.pl)
24 grudnia 2008, 18:54

Stefan..

Potwierdzam, działa ;)
rafa78 (*mi2.aster.pl)
19 grudnia 2008, 22:38

gra

całkiem całkiem
marcin (*94.254.198.83)
19 grudnia 2008, 18:44

-

ludzie pomuście jak i gdzie sie zarejstrować żeby odblokować skocznie prosze szybko mój gg 13353606
Grzesiu (*89.174.116.227)
08 grudnia 2008, 19:16

DSj

moj Email Grzesiu0103@interia.pl
KAMAS91 (*116.elpos.net)
30 listopada 2008, 21:09

no wersja 1.7 to wreszcie jakieś zmiany

no wersja 1.7 to wreszcie jakieś zmiany 8 nowych skoczni
(*2.przyrow2.gre.pl)
26 listopada 2008, 15:30

-

Nie Gra nie robota wam się podoba ta gra ? moim zdaniem gra o tematyce skoków narciarskich która zajmuje 5mb a 1gb to chyba jest różnica w wykonaniu tej gry .
(*2.przyrow2.gre.pl)
24 listopada 2008, 21:00

-

Kto wie może .
(*2.przyrow2.gre.pl)
24 listopada 2008, 20:58

-

Od kiedy w Polsce jest skocznia o punkcie konstrukcyjnym ponad 250 metrów , powinny być skocznie odwzorowane tak jak jest naprawdę a nie jakieś wymyślane może niedługo będą skocznie o punkcie konstrukcyjnym K1000 .
(*2.przyrow2.gre.pl)
24 listopada 2008, 20:35

-

Co to za gra niema kibiców nie pada śnieg . Ja tam wole RTL Ski Jumping 2007 a może jeszcze coś nowszego wyjdzie.
(*2.przyrow2.gre.pl)
23 listopada 2008, 15:50

-

RTL Ski Jumping 2007 to jest gra ale DSJ 3 też jest dobre tylko podczas zawodów mogła by sie ta lista z zawodnikami szybciej ładować a tak ogólnie to spoko .
kamas91 (*116.elpos.net)
13 listopada 2008, 17:22

Ta w RTl realizm...

Powiedz mi koleszko ile zawodnicy komputerowi tam skaczą... tyle ile bardzo przeciętni zawodnicy. a ta wysoka nie realna parabola lotu. A DSJ ma bardzo realistyczny model lotu!
PS wychodzi jakaś gra o skokach na ten sezon?
(*2.przyrow2.gre.pl)
10 listopada 2008, 12:19

-

Lipna ta gra ja gram w RTL Ski Jumping 2007 tam to jest grafika wszystko realne a w tej grze dsj 3 nawet kibiców niema
jaszczur przemek (*121.stg.pl)
27 września 2008, 11:17

skoki narciarskie

skoki narciarskie som fajne
(*230.chello.pl)
16 sierpnia 2008, 15:33

-

Ostatnio kupiłem z gazete z delux ski jump 1.6.2 ma klucz ale nie dam bo za gazete zapłaciłem 20 zł
kamas91 (*116.elpos.net)
11 sierpnia 2008, 13:27

Nowa gra o skokach!

Nic nie wskazuje na to aby powstała nowa gra o skokach. Jako wielki fan tego sportu apeluje serwis i użytkowników o apel do wydawców gier o stworzenie nowej, profesjonalnej (nie oszukujmy DSJ to dzieło studenta, grywalność ma extra, ale nie jest za bardzo rozbudowana) i PODREŚLAM NIE ZA ŁATWEJ (JAK NP RTL SKIJUMPING) gry o skokach. Przecież kiedyś prosiliście o RTLa 2005, to dostaliście go co prawda wersje 2006, ale wasze starania nie poszły na marne. Wątpię by udało się zrobić ją jeszcze na ten sezon. Ale trzeba przekonać ich że RTL (zresztą już nie wychodzący gra doprawdy obłędna i za łatwa dla wielu graczy na KAŻDYM POZIOMIE TRUDNOŚCI). Weźmy sprawy w swoje ręce.
(*91.192.250.73)
17 lipca 2008, 21:18

-

jachce globalne skoki
szymon t. (*g95.neoplus.adsl.tpnet.pl)
09 lipca 2008, 23:11

klucz

prosze dajcie mi klucz dsj 3 1.6.2 na gg 846907
ziom (*186.chello.pl)
22 czerwca 2008, 23:18

markus16

to oszust
zinho92 (*247.adsl.inetia.pl)
01 maja 2008, 07:40

Kodziki

Słuchajcie... ktoś chce kod do DSJ 3... niech pisze do mnie...
Ja mam pelne wersje 3.1.4 3.1.5 i 3.1.6.1
Znaczy sie demo ale z kodem.. do kazdego jest inny.... jak ktos chce koda niech pisze mi na gg... ZAWSZE JESTEM NIEWIDOCZNY! mam koda do 3 wersji... pisac dzialaja na 100 %
Ziomki (*089.chello.pl)
23 kwietnia 2008, 12:57

-

skad moge sciagnac save bug?napiszcie tutaj
(*-91.adsl.inetia.pl)
23 marca 2008, 13:59

-

to sobie kup.... www.mediamond.fi
kamas91 (*116.elpos.net)
21 marca 2008, 15:53

RTL po sieci

Chętni do gry w któregoś RTL Skijumping (2007, 2005, 2004). Piszcie na moje gg 11680190.
(*9-2.tktelekom.pl)
21 marca 2008, 13:59

-

skad pobrac DSJ 3 multiplyjer
do manuel (*-69.kal.pl)
18 lutego 2008, 21:15

-

a jaką masz szybkosc neta?
Mati (*ln6.neoplus.adsl.tpnet.pl)
05 lutego 2008, 18:43

-

Wyobrascie sobie takie ukochne przez nas skoki Delux Ski Jumping w nowej o wiele lepszej wersij zaczne od tego zeby te skoki były tez wieczorne z lmpami oswitlajacym skocznie ,przedewszystkim kibicami telebimami z gniazdem trenerskim z paroma skoczkami na schodkach z tym budynkiem co siedzą w nim skoczkowie przed skokami z wyciagiem narciarskim
Ja zamykam oczy i marze zeby ktos nad tym pomyslał
DOBRE NIE!:):):):):):):):):):):):):):):)
manager (*252.adsl.inetia.pl)
02 lutego 2008, 16:12

-

Zostań nowym Małyszem! Przyłącz się do managera skoków narciarskich online. Trenuj, oddawaj skoki próbne, by zaskoczyć wszystkich podczas konkursu Pucharu Świata! Rozpoczyna się on 1 lutego, a kończy dopiero pod koniec marca, a w jego trakcie możesz swobodnie rejestrować się na forum! Serdecznie zapraszamy!

http://www.sman.ocom.pl/
(*209.neoplus.adsl.tpnet.pl)
02 lutego 2008, 16:08

-

skąt mozna ściągnąć dodatkowe skocznie
(*181.nid.vectranet.pl)
30 stycznia 2008, 18:47

-

http://dsj3tour.vgh.pl/news.php
lajkonik (*137.neoplus.adsl.tpnet.pl)
28 stycznia 2008, 09:49

coś

a jak sie zalogować do tej strony mediamont.fi
dymek (*z48.neoplus.adsl.tpnet.pl)
27 stycznia 2008, 16:16

das

jak działają bugi do dsj3 prosze co to sąbugi powiedzcie
Anusiak (*058.centertel.pl)
26 stycznia 2008, 09:52

_

To że mi nie działa a mam wersje 1.6.1 to nie znaczy że jestem analfabetą ani że jestem je..ty
www.dsj3torns.dbv.pl (*80.50.236.118)
20 stycznia 2008, 20:23

Turnieje !!!

Bardzo dobre turnieje www.DSJ3torns.dbv.pl ! Nabór do MODERATORÓW ! Dopiero się rozwijamy, ale za to jak! ZAPRASZAM !
LO (*113.neoplus.adsl.tpnet.pl)
17 stycznia 2008, 21:09

-

DZIQAŁA
Piotrek (*918.centertel.pl)
13 stycznia 2008, 11:59

edytor wiatrów

wiecie gdzie mogę znaleźc edytor wiatrów do DSJ 3?I czy wogóle jest?
lila (*-85.radom.pilicka.pl)
12 stycznia 2008, 15:38

-

fajna zajebiaszcza odjazdowa
Cheester (*4-6.adsl.inetia.pl)
11 stycznia 2008, 19:55

kara

nie
Bugi do dsj3 (*110.euronet.net.pl)
24 grudnia 2007, 13:58

dsj3

PROSZE ktos wie co to jest Bug do dsj3 koledzy gadaja ze maja bugi ktos mi powie co to jest i jak to zainstalowac lub co kolwiek innego?
Artur (*233.centertel.pl)
12 grudnia 2007, 10:55

-

skoczyłem 305 na Słoweni chciał bym wam dać klucz ale go zgubiłem
(*375.centertel.pl)
11 grudnia 2007, 18:07

-

szukam cały czas klucza, i nic już mi sie nudzi ta gra ...
a wam
lekka przesada dość że jest do ściągnięcia domo to jeszcze nie podadzą klucza.
ala22 (*201.neoplus.adsl.tpnet.pl)
11 grudnia 2007, 13:38

hhhhh

to beznadzieja gorsze nie morze być hhhhiiiiiii!
fajne jest flat aut kto ma to niech gra na necie!
marex (*che.wro.vectranet.pl)
08 grudnia 2007, 15:50

-

Sam czekam na kod ale coś mi się zdaje że jeszcze długo poczekamy
dawid dGL ^^ (*110.neoplus.adsl.tpnet.pl)
07 grudnia 2007, 14:05

pomocy

potrzebuje pomocy podajcie mi strone z pełna wersja ;/ bo ja chciał bym skocznie inne i kapa z gury dzieki pozdro ;*
cv (*l35.internetdsl.tpnet.pl)
07 grudnia 2007, 12:33

klucz do gry

jaki jest klucz do gry deluxe ski jump 3?
grzesiek (*126.internetdsl.tpnet.pl)
06 grudnia 2007, 18:40

edw

git
Małysz (*215.olsztyn.mm.pl)
30 listopada 2007, 09:34

ski jum 3 deluxe

to najlepsza gra na kompa!?
tak!,to najlepsza gra
marex (*che.wro.vectranet.pl)
26 listopada 2007, 17:19

DSJ 3 1,6

Dziś była premiera nowego dzieła Jussiego Koskeli zapraszam na mediamond.fi
Dedek (*114.net.autocom.pl)
25 listopada 2007, 11:43

Turniej DSJ

www.deesjotek3.fora.pl - Na tej stronie możecie znaleźć klucze do dsj, i możecie się pochwalić rekordami:) Prowadzony jest też turniej DSJ3 w soboty i niedzielę o godzinie 18:00. Serdecznie zapraszam!
karolas (*211.neoplus.adsl.tpnet.pl)
24 listopada 2007, 10:53

do nieznanego

Nieznany, ufam ,że jesteś świetnym programistą , może pokażesz nam swoje umiejętności?
Nie wiem czy wiesz ale zrobienie takiej gry to nie jest kwestia wieczoru w 'Professional game maker' .
Skyflyer (*147.neoplus.adsl.tpnet.pl)
23 listopada 2007, 14:04

Najlepszy turniej DSJ3

Chciałem serdecznie polecić, dla tych, którzy nie mają wykupionej gry online w dsj3, najlepszy DARMOWY turniej DSJ3 - www.dsj3.net

Jest to definitywnie najlepszy turniej w Polsce, i przypuszczam że jest nawet najlepszy na świecie (jest to polski turniej, w którym skaczą równiez zagraniczni skoczkowie). SERDECZNIE ZAPRASZAMY!

Jeśli chcesz poczuć się jak skoczek, a nie możesz nim zostać, to najelpszy sposób! Poczuj rywalizację, klimat skoków, ciężar treningów, udzielanie wywiadów, poczuj genialną atmosferę tego turnieju no i... LEEEEĆ!

www.dsj3.net

WERSJA ANGIELSKA:

http://www.dsj3.net/index.php?lang=en
Mithen (*195.136.118.5)
23 listopada 2007, 12:37

YoYoYo

Powiem Jedno-www.dsj3.net NAJLEPSZY TURNIEJ NA śWIECIE!
REM (*176.eltronik.net.pl)
22 listopada 2007, 21:58

-

Napewno DSJ3 jest nieporównywalnie trudniejsza niż DSJ2 i żeby być dobrym skoczkiem w trójce trzeba solidnie trenować (no i mieć do tego dryg ;) ). Jeśli chodzi o bugi, to zostały one wyeliminowane przez Jusiiego w wersji 3.1.5. Na forum Mediamondu jest sporządzona, przez jednego znakomitego norweskiego e-skoczka, lista nieoficjalnych rekorów świata w tej uczciwej wersji (dwa rekordziki są moje :) ). Własnie w tej wersji grają najlepsi skoczkowie świata na www.dsj3.net Zapewniam, że zabawa jest tam przednia!
maciej (*169.sanetja.pl)
22 listopada 2007, 20:51

-

W DSJ 2 na skoczni Australia K240 skoczyłem kiedyś ponad ówczesny ( i chyba dalej obowiazujacy ) rekord swiata na tej skoczni, mianowicie szybując na odległość 307 metrów ( rekord to 300.82 ). Niestety - nie mogłem oficjalnie zgłosić rekordu, ponieważ miałem skrackowaną wersję gry.
Ammannka (*y80.neoplus.adsl.tpnet.pl)
22 listopada 2007, 18:54

-

W DSJ po raz pierwszy grałam w wieku 6 lat:)
i wtedy radziłam sobie lepiej niż teraz:P
bardzo fajna gra. Jakie upadki są ładne:)
Pozdro:)
Grawiton (*one.magma-net.pl)
22 listopada 2007, 17:20

-

A ciekawe kiedy w tym serwisie pojawi się recenzja gry Ski Jump Simulator? Podobno jej twórcy pracują nad kontynuacją. Całość dość przypomina DSJ3
kamas91 (*116.elpos.net)
22 listopada 2007, 16:28

BĘDZIE JAKAŚ NOWA GRA O SKOKACH

Czy wydadzą skoki 2008 lub rtl ski jumping 2008
manuel@ (*iec.rokita.clubnet.pl)
22 listopada 2007, 14:54

manuel/@

Grałam w nia ze znajomymi i bardzo nam si e podobała. Ostatnio coś mi sie zacina...AlE SpOkO GiErKa..:):):):)
Zawody
Letnia
Grand Prix
Letni Puchar
Kontynentalny
LGP
Pań
FIS
Cup Pań
FIS
Cup
Najbliższy konkurs:
Ałmaty HS106
20.09.2014
godz. 11:00
Aktualna klasyfikacja:
Zobacz cały ranking


Kroppa
2000-2013 skijumping.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Poltyka cookies
web stats stat24
Skijumping.pl